Ecochique Westouter

Bijzonder overnachten in België

Ecochique is een glamping paradijs in België, in Westouter in de Westhoek vlakbij de Franse grens. Al eens gekampeerd met een koffieset, een koelkast in u tent?

Overnachten bij Ecochique

Verspreid over het terrein van Glamping Ecochique staan, op ruime kavels, comfortabel ingerichte tenten met privé sanitair . De gezellige tenten staan op een houten ondergrond, hebben een eigen terras en in de tent een zithoek en boxspringbedden met opgemaakte bedden bij aankomst. Kom je met kinderen, dan is er een Glamping Family Tent, met twee tenten dicht bij elkaar. Voor gasten is er een grote dome (met houtkachel) voor gemeenschappelijk gebruik. Daarnaast is er een biopool/zwemvijver met een terras met ligstoelen. 

Rust en ruimte zijn typerend voor dit plekje in het glooiende landschap van de Westhoek. Bijna elke glamping tent biedt een fantastisch zicht over het heuvelland. Mocht het ontspannen niet vanzelf gaan (wat bijna onmogelijk is), dan moet dat met een avondje wellness zeker lukken. Reserveer apart de Jacuzzi of de sauna.

Onthaasten in België

Bij Ecochique kom je om te onthaasten. Ontwaak door het gefluit van vogeltjes en word langzaam wakker met een eerste kop koffie op je terras. Maak een wandeling door het aangrenzende Hellegatbos of trek eropuit met een van de elektrische fietsen die te huur zijn in de streek (handig met die heuvels!). Door Westhoek loopt een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsroutes, zoals de Tournee Locale. Op de hellingen van het Heuvelland vind je ook een aantal wijndomeinen, leuk om te gaan proeven van Belgische wijnen. Aan gastronomie kom je hier sowieso niets tekort, in de buurt van Ecochique liggen een paar goede restaurants. Schuif aan en laat het onthaasten je smaken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *