Ecochique heropent op 01/04/2022!

Deze unieke designer  Glamping Ecochique ligt op 15 km van de stad Ieper en heeft luxueuze  tenten met eigen badkamer en gratis WiFi. De camping heeft een seizoensgebonden buitenzwembad, een terras met ligstoelen en barbecuefaciliteiten.

Met de auto bent u in 15 minuten in Poperinge en in 30 minuten in Lille, over de grens in Frankrijk. Glamping Ecochique ligt naast het Hellegatbos, een ideale omgeving om te wandelen. Ook is er gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Alle tenten van Glamping Ecochique hebben een koffiemachine, een koelkast en gezellig terras.

Iedere tent is voorzien van een badkamer in de sanitaire blokken. Met wastafel, douche en toilet.

Eén antwoord op “Ecochique heropent op 01/04/2022!”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *