Ecochique heropent op 01/04/2022!

Deze unieke designer camping Glamping Ecochique ligt op 15 km van de stad Ieper en heeft luxueuze luxe tenten met een eigen badkamer en gratis WiFi. De camping heeft een seizoensgebonden buitenzwembad, een terras met ligstoelen en barbecuefaciliteiten.

Met de auto bent u in 15 minuten in Poperinge en in 30 minuten in Lille, over de grens in Frankrijk. Glamping Ecochique ligt naast het Hellegatbos, een ideale omgeving om te wandelen. Ook is er gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Alle tenten van Glamping Ecochique hebben een koffiemachine, een minibar en een flatscreen-tv. Ook zijn ze voorzien van een zithoek en een badkamer met een douche en gratis toiletartikelen.

Eén antwoord op “Ecochique heropent op 01/04/2022!”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *